Burs Mülakatlarımız Tamamlandı

Düşlerimize güç verdiğiniz için teşekkürler!

Genç fidanlara sunduğunuz destekler sayesinde 2017-2018 eğitim döneminde 114 öğrenciye burs sağlayabildik. Her geçen gün destekleriniz ile büyüyen Ali İsmail Korkmaz Burs Fonu’ndan bu sene ise 167 gencimiz faydalanabilecek.

2018-2019 eğitim öğretim dönemi için bursiyer mülakatları Hatay ve Eskişehir olmak üzere iki ilde gerçekleştirildi. 13-14 Ekim 2018 tarihinde mülakatların ilk ayağı Hatay’da gerçekleşti. 20-21 Ekim 2018 tarihinde ise Eskişehir görüşmeleri tamamlandı.*

Emel Anne’nin de tüm görüşmelere katıldığı, sohbet havasında ilerleyen mülakatlarda hepsi birbirinden heyecanlı, başarılı, pırıl pırıl gençler ile ekonomik ihtiyaç, akademik başarı, gönüllülük ve sosyal başarı konularında konuşuyor, gençleri dinliyor ve büyük bir titizlikle değerlendiriyoruz.

Burs sürecinde bizleri yalnız bırakmayan değerli Burs Komisyonu üyelerimize ve siz sevgili bağışçılarımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Tüm öğrencilerimize akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Gençlerin düşleri sizin katkılarınızla gerçek oluyor. Burs fonumuza yıl boyunca katkı sunmaya devam edebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://alikev.org/burs-fonlari-nedir/sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

*Sadece mülakatlara girecek adaylara telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Olumsuz sonuçlanan başvuruların listesi bulunmamaktadır.