ALİKEV, bu sene Runatolia’da genç sanatçılar için koşuyor!

4 Mart 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleşecek Runatolia Maratonu’nda ALİKEV olarak yaratıcı gençlerimizi desteklemek adına Genç Sanatçı Fonu için koşacağız. Hep birlikte bu kez de fikirlere güç verelim! diyoruz.

Genç Sanatçı Fonu projesi, maddi zorluk yaşayan genç sanatçıların hayallerine ulaşmalarını sağlamak için yaratılmıştır. Bu proje ile sanata gönül veren gençlerin fikirlerini sanat eserine dönüştürmeleri amaçlanıyor. Sanatçılar, “Barış” temasında sanat dalı sınırı olmaksızın yaratıcılıklarını konuşturabilecek.

Hiçbir düş yarım kalmasın…

Bir genç sanatçının yıllık desteklenme tutarı 5.000 TL’dir.

Genç sanatçıların fikirleri gönüllü koşucuların adımları sayesinde sanata dönüşecek. Attığımız her adım, topladığımız her bağış ile gençler yaratsın, Ali İsmail’in hayalleri gerçeğe bir adım daha yaklaşsın. Bizler istiyoruz ki gençlerin barış hayalleri heykele, tiyatro eserine, güzel bir resme, sinemadaki güzelliğe dönüşsün.

Eğer sen de bizimle el ele, yürek yüreğe koşmak; koşun aracılığıyla bağış kampanyası düzenlemek istersen, detaylı bilgiye http://kosu.alikev.org adresinden ulaşabilirsin.