Düş Elçileri, Kitapları Kütüphanelerle Buluşturmaya Devam Ediyor

Düş Elçileri, Kitapları Kütüphanelerle Buluşturmaya Devam Ediyor

ALİKEV Düş Elçileri tarafından yürütülen “Gökyüzü Hâlâ Mavi” projesi kapsamında topladığımız kitapları ihtiyaç sahibi ilk kütüphanemize ulaştırdık. 22.10.2017 Pazar günü Düş Elçisi gençler toplanan kitaplar ile birlikte Samandağ Belediyesi Yaylıca Mahallesi Çok Amaçlı Salonu’na gitti, boş kitap raflarını yeni bilgiler, yeni hikayeler içeren birbirinden güzel kitaplarla doldurdu. Etkinlik süresince neşe dolu 50 minik arkadaşımız da bize eşlik etti.

Hep beraber kitaplarımızı kütüphaneye yerleştirdik, çeşitli aktiviteler ile keyifli bir gün geçirdik. Yüzlerimizi boyadık, palyaço ablamız ile birlikte oyunlar oynadık, resimler çizdik.

Düş Elçisi gençlerimiz ile salonun gri ve soğuk korkuluklarını gözleri gülen çocuklarımızın yüzleri gibi rengarenk boyadık. Yeni kitaplarında kullanmaları için onlara Ali İsmail abilerinin düşlerindeki özgür dünyayı yaşatan kitap ayraçları ve umutlarını kaleme alacakları defterler hediye ettik. ALİKEV Müzik Topluluğu’ndaki abi ve ablalarımızın çalıp söylediği şarkılar ile coştuk, dans ettik.

Gökyüzü Hâlâ Mavi konserimize kitap bağışları ile katılan tüm dostlarımıza; umut dolu çocukların ve gençlerin birbirinden güzel kitaplara ulaşmasında bizlere yardımcı oldukları için bir kez daha teşekkür ederiz.