Melodiler ALİKEV’in müzik stüdyosunda ölümsüzleşecek!

Melodiler ALİKEV’in müzik stüdyosunda ölümsüzleşecek!

Genç müzisyenlerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri müzik stüdyosu projemiz hayata geçti. Müzisyenler, 23 Ekim 2017 tarihinden itibaren Hatay’da açılacak müzik stüdyosunda haftada 4 saate kadar çalışma yapma imkânı bulacak.

Yetenekli genç müzisyenlerin çalışmalarını ücretsiz olarak yapabilecekleri tam donanımlı bir müzik stüdyosu kurma amacıyla yola çıktığımız bu projede dileyen gruplar müzik stüdyomuzda prova yapabilecekler. Mevcut yerel grupların ya da oluşturulmak istenen yeni grupların kolayca bir araya gelebileceği ve kendilerini geliştirebileceği bir alan yaratacağız. Müzikle ilgilenen ancak maddi güçlükler nedeniyle enstrüman temin edemeyen gençlerimiz de burada müzikle iç içe olacak. Böylece yepyeni ve yaratıcı müzik toplulukları kurulmasının da yolunun açılacağına inanıyoruz.

Müzik çalışmalarınızı randevu sistemiyle yapabilirsiniz. Bunun için ALİKEV’e bir hafta önceden e-posta yollamanız ya da Vakıf binasına gelerek başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuru e-postalarınızı [email protected] adresine “Müzik Stüdyosu Kullanımı” konu başlığıyla iletmelisiniz. Başvuruda, stüdyonun kullanılacağı tarih, saat, kişi veya kişiler, mail adresleri ve telefon bilgilerinin mutlaka yer alması gerekiyor.

1 kişi ya da grup aynı günde en fazla 2 saat, aynı haftada en fazla 4 saat çalışma yapabilecek. Bir grup ise en fazla 6 kişi olabilecek. Müzik stüdyosu pazar, pazartesi ve salı günleri 11.00-19.00 saatleri arasında genç müzisyenlerin kullanımına açık olacak.