4. Ali Ahmet Abdullah Futbol Turnuvası Başvuruları Başladı!

4. Ali Ahmet Abdullah Futbol Turnuvası Başvuruları Başladı!

3 yıldır, Halkevleri Ahmet Atakan Kütüphanesi ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı işbirliği ile düzenlenen Güney’in 3 Fidanı anısına futbol turnuvası 2017 yılında da geleneği bozmuyor. 19 Haziran’da başlayacak turnuva için başvurular 18 Haziran tarihine kadar yapılabilecek.

Bu yıl turnuvada takım sayısı 32 ile sınırlandırıldı. Katılım koşullarını yerine getiren ve kayıt yaptıran ilk 32 takım turnuvada dostluk ve kardeşlik içinde mücadele edecek.

Turnuvaya katılım için aşağıdaki yönergeyi lütfen okuyunuz.

ÖNEMLİ:
  1. Katılım koşullarını yerine getiren ilk 32 takım turnuvaya katılabilecek.
  2. Başvurular sadece ALİKEV’de hafta içi her gün 09.30 – 18.00 saatleri arasında şahsen yapılabilecek. . Telefonla, e-mail ile vb. başka hiç bir yolla başvuru kabul edilmeyecek.
  3. Aşağıda yer alan katılım koşullarını okumadan, lütfen başvuru yapmayın. Katılım koşullarında açıklanan sorulara yanıt verilmeyecektir.
  4. Aşağıdaki katılım koşullarını okuduktan sonra, bütün oyuncuların kimlik fotokopisi, turnuva masraf payı olarak belirlenmiş bedel, şahsen Ali İsmail Korkmaz Vakfı’nda teslim edilmeli ve turnuva başvuru formu takım sorumlusu tarafından doldurulup imzalanmalıdır. Formda, takım oyuncularının isimleri, adresleri ve telefon numaraları yer aldığından bu bilgiler mutlaka formda doldurulmalıdır.
TURNUVA KATILIM KOŞULLARI
  1. Maçlar Dursunlu Mahallesinde bulunan; Dursunlu Futbol Sahasında oynanacaktır.
  2. Her takım 8 asil 5 yedek olmak üzere en fazla 13 kişiden oluşturulacaktır. Takım oyuncularının tümünün başvuru belgesiyle birlikte kimlik fotokopilerini teslim etmesi zorunludur. Başvuru formunda belirtilen futbolcuların listesi değiştirilemeyecektir.
  3. Her takımın bir sorumlusu olmak zorundadır. Sorumlu takım içerisinde olmak zorunda değildir. Sorumlu, takımın sportmenlik ruhuna ve turnuva kurallarına uygun davranmasından sorumlu olup, takım ile tertip komitesi arasındaki tek yetkili temsilci konumunda olacaktır. Olası itiraz ve görüşmelerde, takım adına sadece takım sorumlusu irtibat kurabilir.
  4. Her takımda en fazla 4 aktif lisanslı oyuncu oynayabilir.
  5. Her takımın bir forması olmak zorunda olup forma üzerinde oyuncuların isimlerinin yer alması gerekmektedir. Aksi durumda takım turnuvaya katılamayacaktır.
  6. Maç saatinde sahada olmayan takım en fazla 15 dakika beklenecektir. Sahada olmayan takım 3-0 hükmen mağlup sayılacaktır.
  7. Bir takım en az 6 kişi ile sahada bulunmalıdır. Aksi takdirde 3-0 hükmen mağlup sayılacaktır
  8. Fikstür LİG usulüne göre hazırlanacaktır.
  9. Grup birinci ve ikincileri kendi aralarında play-off’a kalacaktır.
  10. Maç sırasında (kendi takım arkadaşına yönelse bile) küfür edilmesi durumunda takım kesin olarak men edilecektir. Diğer oyunculara, taraftarlara, hakemlere yönelik fiziki saldırı niteliğindeki hareketler, tehdit vb. eylemler takımın turnuvadan men edilmesine sebep olabilir.
  11. Sarı ve Kırmızı kart uygulaması yapılacaktır. İki sarı karttan oyundan atılan oyuncu bir sonraki maçta oynamayacaktır. Direk kırmızı kart alan oyuncu sonraki iki maçta oynayamaz.
  12. Oyuncu birden fazla takımda oynayamaz. Oynaması halinde takım hükmen mağlup sayılır.
  13. Takım oyuncularının yaş alt sınırı 16 (on altı) dır.
  14. Takım başına (bir seferliğine olmak üzere) turnuva masrafları için belirlenen 200 TL’yi başvuru sırasında tertip komitesine teslim edilmelidir. Aksi halde başvuru gerçekleştirilemeyecek ve turnuvaya katılım sağlanmamış olacaktır.
  15. Son başvuru tarihi 18 Haziran 2016’dır.
  16. Turnuvada ilk üçe giren takımlar, en iyi kaleci, gol kralı ve centilmen takıma, özel tasarlanmış ödüller sunulacaktır.
  17. Takımların her türlü itirazı 7 kişilik tertip komitesi tarafından karara bağlanacaktır. Komitenin kararları kesin olup, düzenleme komitesini etkilemek amacıyla yapılacak her türlü girişim turnuvadan men edilme sebebi sayılabilecektir.
  18. Turnuvaya başvuru koşullarını yerine getiren ilk 32 takım kabul edilecektir. Her başvuru formunda tarih ve saat bilgisi yer alacak ve olası bir itiraz durumunda başvuru formları esas alınacaktır.
  19. Bu turnuva Ali İsmail Korkmaz, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert’in anısına düzenlenmekte ve “Güney’in 3 Fidanı”nın anısına yakışır bir şekilde; sporu ve kardeşliği yaşatma amacını gütmektedir. Katılan bütün takımların, bu anıya yakışır saygı ve centilmenlik çerçevesinde hareket etmesi beklenmektedir.
Başvurular için adres:

Ali İsmail Korkmaz Vakfı – Bedesten Sokak No: 8 , Köprübaşı Antakya

(Yol tarifi: Köprübaşı, Ulucamiinin arkasındaki sokakta, Bedesten Cafe’nin yanında)