ALİKEV GençBank Doğayla İç İçe Bir Gün Geçirdi

ALİKEV GençBank Doğayla İç İçe Bir Gün Geçirdi

Ali İsmail Korkmaz’ın ‘Düşlerindeki Özgür Dünya’ hayaliyle yola çıkan ALİKEV’in bünyesinde var olan GençBank ekibi, düzenledikleri doğa yürüyüşü etkinliğinde dostlarıyla bir araya geldi.

10 Nisan 2016 Pazar günü düzenlenen etkinliğe yaklaşık seksen kişi katıldı. ALİKEV GençBank’ın çağrısıyla bir araya gelen her yaş grubundan onlarca insan, doğayla iç içe olmanın ve temiz havanın tadını çıkardı.

Samandağ ilçesine bağlı; Batıayaz, Yoğunoluk, Hıdırbey ve Kapısuyu köylerini içine alan Defne Yolu rotasını izleyen katılımcılar; Yoğunoluk’tan, Kapısuyu’na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında Hıdırbey’de verilen molada Musa Ağacı görülerek yöresel lezzetlerin tadına bakıldı.

Doğa yürüyüşünün Kapısuyu durağında katılımcılar, Ayhan Kara Vakfı Ev Müzesi’ni ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Etkinlik boyunca birbirleriyle tanışan, kaynaşan gençler; doğayla iç içe olmanın, sosyalleşmenin ve iletişim kurmanın keyfini çıkardı.

ALİKEV GençBank ekibi; doğayı, canlıları sevmenin ve korumanın hayatımızın bir parçası olduğunu, bunu gerçekleştirmek ve bu konuda insanları bir araya getirmek için böyle etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.