‘Adalet Sizsiniz’ Antakya’da sahnelenecek

‘Adalet Sizsiniz’ Antakya’da sahnelenecek

Usta oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın yorumuyla tiyatroya aktarılan ‘Adalet Sizsiniz’ oyunu 5 Aralık’ta sanatseverlerle buluşuyor. Oyun, Antakya Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde Ali İsmail Korkmaz Vakfı  (ALİKEV) yararına oynanacak.

***

Ümit Denizer’in kaleme aldığı, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan Adalet Sizsiniz oyunu, Oyuncu Rutkay Aziz ve Taner Barlas tarafından sahnelenecek.

Yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden sahneye taşıyan oyun 5 Aralık saat 20.00’de Antakya Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) yararına oynanacak oyununun biletleri ALİKEV, Kemancı Cafe, Saray Saatçilik ve Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde 30, 40 ve 50 TL’ye satışa sunuldu.

Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın birlikte rol aldığı ‘Adalet, Sizsiniz’ olan oyun, 2012 yılı Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü’ne layık görüldü. Ümit Denizer’in kaleme aldığı “Adalet, Sizsiniz”in sahne tasarımı ve giysileri ise Metin Deniz imzası taşıyor.

Bilgi için : 0 326 213 0 254 –  0 507 745 66 15

‘Adalet Sizsiniz’ Antakya’da sahnelenecek